بنر روز خلیج فارس
طرح لایه باز بنر روز خلیج فارس – فایل لایه باز psd فتوشاپ بنر روز خلیج فارس
دسته بندی محصول : طرح بنر روز خلیج فارس
فرمت فایل : Psd
رنگ بندی استفاده شده : آبی،سبز،زرد
لایه های فایل : لایه باز
ابعاد فایل ها : 100 * 300 سانتیمتر
رزولوشن : 300 DPI
حجم فایل فشرده : 2 تا 50 MB
مد تصویر: CMYK قابل استفاده در : فتوشاپ،ایلاستریتور،کورل درا روز ملی خلیج فارس
در ایران روز 10 اردیبهشت روز ملی خلیج فارس ، سالگرد اخراج پرتغال از تنگه هرمز و خلیج فارس نامیده می شود.
امروز یک روز مهم در تاریخ ایران است. شاه عباس صفوی در این روز در سال 1621 میلادی توانست با کمک انگلیسی ها هرمز را از دست پرتغالی ها در آورد تا همیشه با این عمل از او به نیکی یاد شود.
اما این روز در سالهای اخیر شرایط دیگری پیدا کرده است. اهمیت تاریخ این روز تحت الشعاع تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی و دولت ایران قرار گرفته است. تصمیمی برای تعیین 10 اردیبهشت به روز ملی خلیج فارس.
10 اردیبهشت در تقویم روز ملی خلیج فارس نامیده می شود ، دلیل چیست؟
روزهای ملی معمولاً بر اساس اهمیت مکانی انتخاب نمی شوند. در تقویم ایران ، روزهای ملی مانند روز حمل و نقل ملی ، روز ملی مقاومت و ایثار ، روز ملی شعر و ادب ، روز ملی یوزپلنگ ، روز ملی انرژی هسته ای را می توان یافت اما روز ملی اصفهان ، شیراز ، کاسپین ، دریاچه ارومیه و … یافت نمی شود. بنابراین بر چه اساسی امروز روز ملی خلیج فارس نامیده می شود؟
برخی تصور می كنند اعلام این روز به نام خلیج فارس بحثی در مورد نام آن است ، اما این چنین نیست. سابقه یک روز به نام روز ملی خلیج فارس یک غبار روبی و یک یادآوری است.
این اظهارات حاکی از آن است که بحث بر سر نام خلیج فارس دلیل انتخاب این روز به عنوان روز ملی خلیج فارس بوده است . جنجالی که بارها در رسانه ها و از سوی سیاست مداران عرب زبان مطرح میشود.
امارات ، کویت و عربستان سعودی متحدان این جنبش هستند و از نام مستعار خلیج فارس به دلایل سیاسی برای مقابله با ایران و اختلاف نظر در مورد این جزایر سه گانه از نام جعلی خلیج (ع ر ب ی) استفاده می کنند که در سال ها پیش ریشه دارد. در دهه 1330 ، به تحریک انگلیس ، کشورهای عربی این نام مستعار را برای خلیج فارس انتخاب کردند. البته این نامگذاری در ابتدا به روشی دیگر انجام شد ، اما به دلیل موفقیت آمیز تغییر یافت ، در سال 1219 دولت انگلیس از نام دریای بریتانیا برای خلیج فارس استفاده کرد ، اما این نام پذیرفته نشد و آن را رها کردند.
پس از ملی شدن نفت ایران و توقیف شرکت های انگلیسی و قطع روابط ایران و انگلیس ، نماینده سیاسی انگلیس در بحرین ابتدا اصطلاح ساحل عربستان را برای قسمت جنوبی خلیج فارس که متعلق به اعراب مورد حمایت انگلیس بود ، در سال 1329 (1950) به کار برد. و سپس به تدریج کلمه “خلیج ع رب ی” را جایگزین کرد و سپس نام را به سراسر خلیج فارس گسترش داد.
با این حال ، تا اوایل دهه 1960 هیچ بحثی در مورد نام خلیج فارس وجود نداشت و در تمام منابع اروپایی ، آسیایی و آمریکایی ، دانشنامه ها و نقشه های جغرافیایی این کشورها ، نام خلیج فارس به تمام زبان ها ذکر شده است.
اصطلاح “خلیج ع رب ی” اولین بار توسط عوامل انگلیسی در دوره تحت حمایت شیوخ خلیج فارس و به ویژه توسط نماینده سیاسی انگلیس در خلیج فارس ، رودریک اوون ، در کتابی به نام حباب های طلایی در خلیج ع ر ب ابداع شد در سال 1958 . او نوشت ، “من در تمام کتاب ها و نقشه ها به جز خلیج فارس نامی ندیده ام ، اما بعد از چند سال زندگی در سواحل خلیج فارس (بحرین) فهمیدم که ساکنان ساحل عرب هستند ، بنابراین ادب حکم میکند که این خلیج را ع رب ی بنامیم . اما دلایل نامگذاری اعراب در آن سوی خلیج فارس نیز جالب توجه است ، زیرا آنها توجهی به پیشینه تاریخی منطقه ندارند و تمام تحلیل آنها مبتنی بر عرب بودن ساکنان سواحل خلیج فارس است. برخی از این تحلیل ها همچنین به عدم تبعیت سواحل با دولت ایران متکی است.
البته همه اعراب این اسم را برای خلیج فارس دوست ندارند و بسیاری از اندیشمندان و روشنفکران جهان عرب ، به ویژه عرب های شمال آفریقا ، به منشأ نام خلیج فارس اعتقاد دارند.
در کشورهای عربی شمال آفریقا حتی نویسندگانی نیز وجود دارند که مقالاتی را در دفاع از نام خلیج فارس منتشر کرده و به شدت از هموطنان خود که برای تغییر این نام تاریخی سرمایه گذاری می کنند انتقاد کرده اند. اما اعراب خلیج فارس به دلایل سیاسی نام خلیج فارس را بهانه ای برای مخالفت با رسانه ها و تبلیغات با ایران قرار داده اند.
در سالهای اخیر ، این رویه گسترده تر شده است. در هر مراسمی ، از جمله سیاسی ، فرهنگی و ورزشی ، اعراب خلیج فارس از این نام بد صحبت می کنند. در برخی موارد ، آنها حتی در حضور مقامات دولت ایران نیز این کار را می کردند. آنها از اینترنت نیز برای ثبت این اقدامات بسیار استفاده کردند.
در هر صورت ، این اقدامات چنان گسترده شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفت یک روز ملی را به “خلیج فارس” اختصاص دهد برای مقابله با اقدامات اعراب ، به منظور مقابله با اقدامات انگلیسی پسند.
کاربرد اصلی بنرهای سالروز خلیج فارس
بنرهای مناسبتی ، همانطور که از نام آن پیداست ، در روز ، در زمان رویداد ، در لحظات و مناسبت های خاص استفاده می شوند. مرگ ، تولد ، بازگشت از سفر مذهبی ، گرفتن پست بالاتر در محل کار ، احترام گذاشتن به شخصی در هنگام ملاقات و مواردی از این دست ، به بنرهای مناسبتی احتیاج هست. اما برای داشتن بنرهای مناسبتی مناسب باید به مواردی توجه کنید:
- بنرهای بزرگداشت خلیج فارس نیاز به طراحی و چاپ در قالب رسمی دارند.
- قبل از سفارش ، باید تصمیم لازم در مورد نصب و استفاده از بنرهای مناسبتی گرفته شود.
- بنرهای مناسبتی معمولاً در قالب های آماده و از قبل طراحی شده در دسترس هستند و فقط به انتخاب نهایی نیاز است. در این مرحله باید توجه داشت که پیامی که روی بنر قرار داده شده متناسب با شرایط است.
برای مشاهده انواع طرح بنرهای مناسبتی به این لینک مراجعه نمایید.
کاربرد بنر روز ملی خلیج فارس
طرح های بنرهای روز خلیج فارس برای درک بهتر گرامی داشت روز خلیج فارس به عبارت دیگر ، هر تصمیمی متناسب با شخصیت برند و ارزش آن برای انجام کار ، به طور بالقوه می تواند برای یک طرح بنر تبلیغاتی مناسب باشد. لازم به ذکر است که:
- بنرهای سالروز ملی خلیج فارس باید ترکیبی از متن ، عکس و پس زمینه باشد.
- این بنرهای تبلیغاتی باید با توجه به نیاز سازمانی در اندازه مناسب چاپ شوند.
- بنرهای تبلیغاتی باید با توجه به منافع و سلیقه جامعه ی هدف انتخاب شوند.
- بنرها باید هویت کامل تجاری کسب و کار مورد نظر را شامل: (لوگو ، تصویر ، شعار سازمانی و غیره) ارائه دهند.
با ضمانت کیفیت، پشتیبانی محصول و طراحی اختصاصی پاویسا
WhatsApp us
پاویسا از طراحان خوش ذوق که در زمینه طرح های مناسبتی فعالیت دارند، دعوت به همکاری میکند. همکاری با پاویسا رد کردن